Skip to main content
test
Servicechef - Kuntien sosiaalipalvelut kuntayhtymä

Trivs du i rollen som ledare och har intresse av att vara med och utveckla verksamheten inom hemmaboendeservice?

Kommunernas socialtjänst k.f. (KST) lediganslår en ordinarie tjänst som Servicechef för hemmaboende.

Som servicechef är du en nyckelperson i utvecklingen av KST hemmaboendeservice som omfattar stödåtgärder till klienter som bor i eget hem. Du leder arbetet med hemmaboendeservicen och ansvarar för utveckling av verksamheten.

Du arbetar inom verksamhetsområdet funktionsservice tillsammans med servicechefen för boende och sysselsättning, ledande socialarbetare och områdeschef samt fungerar som närmaste förman för föreståndare inom stödboende och korttidsboende, assistentkoordinatorn samt socialhandledare med ansvar för servicesamordning.

Denna tjänst passar dig som har erfarenhet och kunskap om socialvård, gillar att arbeta administrativt och har en god samarbetsförmåga. Kontakt med klienter, anhöriga och personal innebär höga krav på social kompetens. Området har stort behov av utveckling och servicechefen har en aktiv roll att tillsammans med övrig ledning och personal, driva utvecklingen framåt.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete, flexibla arbetstider och värnar om möjligheten att förena arbete med familjeliv. I företagshälsovården ingår sjukvård på allmänläkarnivå och vi har friskvårdsförmåner i form av massage, motion och kultur.

Behörighetskravet är socialarbetare eller för uppgiften lämplig examen från universitet eller högskola som omfattar minst fyra års heltidsstudier. Som person ser vi att du är lösningsorienterad, positiv, har ett intresse för och en ödmjukhet i att skapa service som motsvarar klienters behov i enlighet med gällande lagstiftning.

Tjänsten är tillsvidare med en arbetstid på 36,25 timmar per vecka i byråarbetstid. Den uppgiftsrelaterade lönen är 4 084,36 euro, eventuella erfarenhetstillägg tillkommer. Prövotid tillämpas och intervjuer kan ske fortlöpande under ansökningstiden. Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer

http://www.kst.ax

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

För närmare information om tjänsten kontakta områdeschef Andrea Björnhuvud, 018-532 856, andrea.bjornhuvud@kst.ax eller ledande socialarbetare Cecilia Dahlström, 018-532 857, cecilia.dahlstrom@kst.ax.

Lär dig mer om oss

Kommunernas socialtjänst k.f, Funktionsservice och sysselsättning

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca 280 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.


Adress: Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn

Sinulle suositellut työpaikat