Servicechef (bibliotek) - Lohjan kaupunki

Lojo är en insjöstad med närmare 50 000 invånare i västra Nyland. Det naturnära Lojo med rik historia ligger längs utmärkta trafikförbindelser, motorvägen Helsingfors-Åbo.

Vi söker en servicechef för visstidsanställning till Lojo huvudbibliotek till och med 14.1.2022.

Lojo stadsbibliotek omfattar utöver huvudbiblioteket även sju närbibliotek, en bokbuss och två biblioteksenheter. Lojo stadsbibliotek är en del av Lukki-biblioteken.

Servicechefen arbetar som chef med ansvar för arbetsledning av 12 medarbetare på huvudbiblioteket samt vikarierar vid behov för biblioteksdirektören. Servicechefen ansvarar bland annat för utvecklingen av serviceverksamheten på avdelningarna, kundservicen, arbetspassplaneringen, webbtjänsterna, huvudbibliotekets samlingsarbete samt koordinering av vikariearrangemang för hela stadsbibliotekets del. Servicechefen är en del av stadsbibliotekets ledningsteam och medverkar i ledningsgruppen för Lukki-biblioteken.

Vi värdesätter goda färdigheter för ledning och interaktion, organisationsförmåga sam god kännedom om biblioteksområdet. Dessutom värdesätter vi kundkänsla samt en innovativ och experimentell inställning.

Arbetstiden är 36,75 timmar i veckan. Arbetet inkluderar regelbundet kvälls- och lördagsarbete.

Behörighetskravet är en lämplig högre högskoleexamen och därutöver värdesätter vi chefserfarenhet, studier inom biblioteksområdet (studier som omfattar minst 60 studiepoäng eller 35 studieveckor inom området för biblioteks- och informationstjänster på högskolenivå) samt erfarenhet inom biblioteksområdet.

Den uppgiftsrelaterade lönen är enligt AKTA 3053,55 €/mån. I befattningen iakttas en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s verksamhetsställe i Lojo.

Ansökningstiden fortsätts tills 7.12.2020.

Mer information ges av:
servicechef Maija Lehtonen tfn 044 374 1379, maija.a.lehtonen@lohja.fi

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan med bifogade kopior av examensbetyg senast 7.12.2020 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-06-69-20. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lojo stad, Biblioteket
Adress: Karstuvägen 3, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka