test
Servicechef för fastighetsskötsel - Porvoon kaupunki

Borgå lokalservice betjänar

Affärsverket Borgå lokalservice producerar tjänster i anslutning till kostservice, rengöringstjänster och fastighetsskötsel, och har cirka 300 anställda. Vi erbjuder tjänster för välmående: vi ser till att vardagen för invånare i Borgå är smidig, smaklig, hälsosam och trygg.

Vi söker nu en servicechef för fastighetsskötsel till ett ordinarie anställningsförhållande från 3.1.2022.

Servicechefen för fastighetsskötsel svarar för den avtalsenliga organiseringen av fastighetsskötseln, kundservicen och servicens kvalitet. Vi erbjuder en mångsidig uppgift och möjlighet att få utveckla verksamheten tillsammans med teamet vid Borgå lokalservice i arbetet för underhåll av trygga och hälsosamma lokaler.

Du arbetar som servicechef för fastighetsskötsel i Borgå stad och svarar för skötseln och utvecklingen av verksamheten i serviceområdet. Till dina uppgifter hör att leda och övervaka arbeten, utveckla rapporteringen och anvisa resurser för fastighetsskötseln enligt dimensioneringen. Du är chef för servicemästarna och rapporterar till verkställande direktören i din uppgift.

Vi förutsätter arbetserfarenhet av motsvarande uppgifter inom fastighetsskötsel samt erfarenhet av kundservice och chefskap. Som person är du målinriktad och målmedveten, men samtidigt kan du samarbeta och lösa problem. Du kan organisera och prioritera uppgifter och ser till att yrkesskickligheten hos din personal utvecklas kontinuerligt.

Din utbildning är sådan ingenjörsutbildning inom fastighetsbranschen eller den tekniska branschen som lämpar sig för uppgiften. Du har goda skriftliga och muntliga kunskaper i finska. Kunskaper i svenska räknas som merit. Vi förutsätter erfarenhet av moderna hustekniska system, elektroniska serviceböcker, dimensioneringen av fastighetsskötsel samt utarbetandet av servicebeskrivningar.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 3971,72 € /månad.

Den valda ska visa upp ett godtagbart utlåtande om sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut. Prövotiden är 6 månader.

Skicka din ansökan senast 8.12.2021 kl. 12 via länken Sök nu.

Läs mer

https://www.borga.fi/borga-lokalservice

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger ger tf. verkställande direktör Leila Korhonen, tfn 0400 214 177.

Lär dig mer om oss

Affärsverket Borgå lokalservice

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat