Servicehandledare - Paraisten kaupunki

SERVICEHANDLEDARE

Vi söker en SERVICEHANDLEDARE till äldreomsorgens Seniorpunkt i Pargas stad. Anställningen börjar 1.9.2020 eller enligt överenskommelse och gäller tillsvidare.

Äldreomsorgen i Pargas strävar till att utveckla den förebyggande verksamheten för äldre och nya verksamhetsformer planeras. Har du ett genuint intresse för att arbeta med äldre, är du utvecklingsinriktad, intresserad av teknologi (IT och geronteknologi) och klarar du av att hålla många bollar i luften samtidigt? Då kan du vara den person vi söker.

Äldreomsorgens servicehandledare fungerar som en rådgivare för kunder och svarar på frågor om tillgängliga tjänster och aktiviteter för äldre. Utöver det ingår utförandet av kundundersökningar, planering av informationstillfällen, utveckling av samarbetet med tredje part, samt övriga utvecklingsbaserade uppgifter. Servicehandledaren samarbetar tätt med övrig personal inom äldreomsorgen så det är viktigt att du förutom att du kan arbeta självständigt också fungerar bra i team.

Behörighetsvillkoren för uppgiften är socionom YH eller annan motsvarande utbildning och tillräckliga kunskaper att i tal och skrift använda svenska och finska. Vi uppskattar arbetserfarenhet från äldreomsorgen.

Vi önskar att du är strukturerad, ansvarstagande, har goda kommunikationsfärdigheter och bidrar till en god arbetsgemenskap.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och självständigt arbete inom en verksamhet som är under snabb utveckling, förmannens stöd, samt trevliga kolleger.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen att lämna in din ansökan! Kanske just du är vår nya teammedlem!

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnyckel 303522.

Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även skickas till adressen Pargas stad, social- och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 5.8.2020 kl. 12:00.

Läs mer

https://www.pargas.fi/sv/web/pargas/tjanster-for-aldre

Mer om arbetsgivaren

Vid frågor kontakta äldreomsorgschef Camilla Bergman-Kärpijoki per mail camilla.bergman-karpijoki@pargas.fi (3-4.8), eller minneskoordinator Emma Soveri tel. 050 569 18 14, emma.soveri@pargas.fi.

Pargas stad, Sosial- och hälsovård, Äldreomsorg
Adress: Strandvägen 30, 21600 Parainen

Staden som arbetsgivare

Pargas stad är en unik skärgårdsstad med ca 15 500 invånare i Skärgårdshavets västra del. Ändå ligger stadens centrum nära de stora städerna, avståndet till Åbo är 23 km, till Helsingfors 173 km och till Tammerfors 180 km.  Pargas är en tvåspråkig ort med svenska som majoritetsspråk och omfattar 5 545 km2, varav 80 % är vatten. Pargas stad har flest invånare som bor i skärgården i Finland och är också en stad med flest fritidsboende i Finland (8 000 stugor).

Pargas stad är en av de största arbetsgivarna på Åboland och har en personal bestående av tjänsteinnehavare och arbetstagare som sköter den kommunala serviceproduktionen och den dagliga förvaltningen. Antalet anställda uppgår till ca 1 000.

Information om stadens lediga arbetsplatser finns på stadens webbsidor, Kuntarekry.fi och i lokaltidningarna (Åbo Underrättelser och Turun Sanomat) och dessutom på arbets- och näringslivsministeriets webbsidor, www.mol.fi, och hos arbetskraftsbyrån.