Servicerådgivare - Lohjan kaupunki

Vi söker en servicerådgivare för visstidsanställning till och med 31.5.2021.

Din viktigaste uppgift är att hålla i gång en smidig vardag i Tytyri Upplevelsegruva tillsammans med dess personal och guider. Uppgifterna inkluderar bl.a. biljettförsäljning och bakgrundsarbeten för biljettförsäljning på webben, försäljning av produkter i souvenirbutiken och utveckling av försäljningen, bokning av guider och kundtjänst.

I huvudsak dagarbete med veckoslutsarbete vartannat veckoslut. Upplevelsegruvan är en del av Lojo stads turism, marknadsföring och PR och turistchefen är din chef.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 2225,47 €/mån., enligt AKTA. Vid tillsättningen iakttas en prövotid som är hälften av anställningens längd. Den valda ska före tillträdet lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s enhet i Lojo.

Intervjuerna hålls vecka 4.

Mer information om befattningen ges av:
Turistchef Minna Ermala, tfn 044 374 1218.

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan med bifogade kopior av examensbetyg senast 22.1.2021 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-06-80-20. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lojo stad
Adress: Schaktgatan 4, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka