test
Seutusuunnittelija - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupunki hakee vakituiseen virkaan kaavoittavaa seutusuunnittelijaa 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kotkan-Haminan seutu on monipuolisesti kaupunkikulttuuria, historiaa, satamatoimintoja ja luontoa yhdistelevä seutukunta, joka toimii uusilla avauksilla rohkeasti aallon harjalla. Kotkan kaupunki on mainio paikka elää ja tehdä työtä pääkaupunkiseudun tuntumassa.

Seutusuunnittelijana toimit Kotkan-Haminan seudun viiden kunnan yhteisen suunnittelun koordinaattorina ja toimit lisäksi vahvuuksiisi perustuen Kotkan kaupungin kaavoittajana. Seutusuunnittelun koordinaation lisäksi tehtäviisi kuuluu seudun strategisen yleiskaavan seuranta, tulevaisuuden suunnittelutarpeiden ennakointi ja valmistelu sekä suunnittelukokonaisuuteen liittyvien kehittämishankkeiden edistäminen. Pääset työskentelemään kuntien suunnittelusta vastaavien asiantuntijoiden työryhmässä, edustamaan seutua yhteyshenkilönä erilaisissa verkostoissa, osallistumaan liikennejärjestelmätyöhön sekä tukemaan seudun invest in -työtä. Työskentelet konkreettisesti osana Kotkan kaupunkisuunnittelun tiimiä, mutta yhteistyökumppaneinasi toimivat myös seudun muiden kuntien asiantuntijat.

Kotkan-Haminan seudun viisi kuntaa ovat tehneet yhteistyötä kaupunkiseutusuunnittelun edistämiseksi vuodesta 2009. Työtä on tehty yhteisessä kaupunkiseutusuunnittelutyöryhmässä, jonka toimintaan alusta alkaen ovat osallistuneet myös Kymenlaakson liitto ja seudun elinkeinoyhtiö Cursor Oy. Vuonna 2022 alusta seutusuunnittelua jatketaan vastuukuntamallilla, jossa Kotka toimii vastuukuntana.

Tehtävän kelpoisuusehtona on yhdyskuntasuunnitteluun soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja suomen kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito. Tehtävä edellyttää kokonaisuuksien hallintaa sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Eduksi tehtävän mukaisen työn tekemiselle katsotaan kokemus yleispiirteisestä strategisesta suunnittelusta ja kaavoituksesta sekä paikkatietopohjaisten suunnitelmien ja analyysien tekemisestä. Hyödyt työssäsi lisäksi englannin kielitaidosta. Henkilönä olet tavoitteellinen ja itseohjautuva ja haet yhteistyössä muiden kanssa aktiivisesti ratkaisuja moninaisiin tarpeisiin.

Tule mukaan innostavan työyhteisömme ytimeen rakentamaan Kotkan kaupungin ja seudun tulevaisuutta! Palkka, palkan lisät ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden pituista koeaikaa. Tehtävään valitun edellytetään ennen virkavalinnan vahvistamista toimittavan työnantajalle tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat kaupunkisuunnittelujohtaja Markku Hannonen, puh 0400 760 284 ja vs. kaavoituspäällikkö Pauli Korkiakoski puh. 040 620 8620.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi

Lisätietoja

Kaupunkisuunnittelun vastuualue

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat