Sihteeri - Muuramen kunta

Muuramen Hyvinvointi-liikelaitoksessa on haettavana

SIHTEERIN toimi

Sihteerin keskeisiä tehtäviä ovat vanhus- ja vammaispalvelun toimialaan kuuluvat toimistotehtävät, asiakaspalvelu, kokoussihteerin tehtävät, asiakaslaskutukseen liittyvät tehtävät (LifeCare), ostolaskujen käsittely ja tiliöinti, arkistointi sekä mahdolliset muut sihteerin tehtävät.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opistotason tutkinto. Arvostamme sosiaali- ja terveydenhuollon toimistotehtävien työkokemusta kunta-alalta, aktiivisuutta ja toimeen tarttuvaa työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, vastuuntuntoa sekä kykyä omaksua uusia asioita.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Koeaika on 4 kuukautta. Työ alkaa 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 16.4.2021 klo 12 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haastattelut toteutetaan viikolla 16.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja Tiina-Emilia Seppänen, p. 050 4771 907, tiina-emilia.seppanen@muurame.fi

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos, vanhus- ja vammaispalvelut
Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.

Sinulle suositellut työpaikat