Skip to main content
test

Oletko sinä etsimämme sihteerityön ammattilainen, jolla on kyky organisoida ja pitää mutkattomasti langat käsissä niin pienissä kuin isoissakin kokonaisuuksissa? Onko asiakaslähtöisyys keskeinen arvosi ja toimintatapasi työssäsi? Jos vastasit kyllä, juuri sinä voit olla haluamamme henkilö Riveria-yhteisöön.

Tehtävänäsi on työskennellä ensisijaisesti sihteerinä Outokummun koulutusyksikössä, missä tehtävänäsi ovat mm. tiimipäälliköiden sihteerin tehtävät, osallistuminen kokous- ja tilaisuus järjestelyihin sekä asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tehtäviin. Lisäksi työskentelet yhden päivän viikossa sihteerinä Joensuussa Jukolankadulla ja kuulut sihteeripalvelujen yhteisistä tehtäväringeistä opiskelijapäätöksiä ja matkavarauksia käsitteleviin rinkeihin.

Tehtävä täytetään vakinaisesti 8.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan ja se sijoittuu organisaatiossa sihteeripalvelutiimiin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Sihteerin tehtäväkohtainen palkka on 2614,28 euroa/kk. Maksamme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksen määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Työaika on 36,25 t/vk.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa.

Eduksi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja hyvän IT-osaamisen (Microsoft Office ohjelmistot, Dynasty, Wilma ja Priimus). Arvostamme erinomaista suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa. Myös muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyäkseni sinulla tulee olla itsenäinen ja oma-aloitteinen työote, paineensietokykyä, hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä ystävällinen asiakaspalveluasenne. Tehtävän hoitaminen vaatii liikkumista Riverian yksiköiden ja toimipisteiden välillä, joten B-luokan ajokortti on välttämätön.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot pyydetään tallentamaan hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä. Liitteiden määrä on rajoitettu, mutta yhteen liitteeseen voi sisältyä useita dokumentteja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. Työn ja muun elämän yhteensovittamiseen meillä on käytössä joustoelementtejä työajan ja työntekopaikan suhteen.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa hallinnon asiantuntija Heli Pirhonen, 050 326 1719, heli.pirhonen@riveria.fi

Lisätietoja

Riveria, Oppilaitospalvelut

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu noin 17.000 oppijaa ja henkilöstöä on noin 700. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluu kilpailluilla koulutusmarkkinoilla toimiva Riveria koulutuspalvelut oy.


Osoite: Lammenkatu 18, 83500 Outokumpu
Riveria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat