Sihteeri, avoterveydenhuolto - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sihteeri, avoterveydenhuolto - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme sihteeriä toimistotiimi Tuuliin avoterveydenhuollon hallintoon Kahilanniemeen Lappeenrantaan

Sihteerin tehtävänä on toimia tulosalueen kokousten sihteerinä, sopimusten ja viranhaltijapäätösten valmistelijana, koordinoida asiakaspalautteiden-, muistutusten ja potilasvahinkojen käsittelyä. Tehtävään sisältyy myös ostolaskujen käsittelyä ja muita sihteerille kuuluvia tehtäviä.

Odotamme hakijoilta positiivista, palveluhenkistä asennetta, aktiivista ja vastuullista työotetta, hyvää tietoteknistä osaamista (Office-ohjelmat, asianhallintajärjestelmä M-files) sekä aiempaa kokemusta sihteeritehtävistä.

Hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa mm. ammattiopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto, esim. merkonomi tai tradenomi ja kokemus monipuolisista sihteeritehtävistä.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on
6 kk koeaika.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävänkuva Eksoten toimistopalveluissa. Saat perehdytyksen tehtäviisi.
Työ alkaa 19.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 19.7.2019 mennessä.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

palveluesimies Katri Huhtala, puh. 040 198 8956 (28.6. saakka)
palvelupäällikkö Oona Kokkonen, puh. 044 791 4764 (5.7. saakka)
tiimivastaava Kati Kataikko, puh. 040 651 3047 (6. - 19.7.)
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimistopalvelut, Tuuli-toimistotiimi
Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.
Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan