Skip to main content
test
Sihteeri, Toimistopalvelut, Tuuli-tiimi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme sihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Toimistopalvelujen Tuuli-tiimiin.

Sihteerin tehtävä sijoittuu Eksoten logistiikka- ja materiaaliyksikköön sekä kehittämisen ja tuen toiminnan yksikköön. Logistiikka- ja materiaaliyksikön tehtäviin sisältyy mm. yksikön laskujen tiliöinti, polttoainekorttien ja autoleasing sopimusten hallinta, työsopimusten valmistelu sekä oikeuksien haku sekä muita sihteerille tavanomaisia tehtäviä. Kehittämisen ja tuen toiminnan yksikön tehtäviin sisältyy Eksoten lääketenttien valvonta ja siihen liittyvät tehtävät. Tulet saamaan perehdytyksen tehtäviin.

Odotamme hakijoilta positiivista ja palveluhenkistä asennetta, aktiivista ja vastuullista työotetta, hyvää tietoteknistä ja taloushallinnon osaamista sekä aiempaa kokemusta sihteeritehtävistä. Lisäksi toivomme, että olet kehittämismyönteinen tiimipelaaja.

Hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa mm. ammattiopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto, esim. merkonomi tai tradenomi, kokemus monipuolisista sihteeritehtävistä sekä hyvät Office 365-ohjelmiston käyttötaidot. Lisäksi eduksi katsotaan Excelin edistynyt käyttö sekä Basware-ohjelmiston tuntemus. Tehtävässä on hyötyä myös aikaisemmasta asianhallintajärjestelmä M-filesin käyttökokemuksesta.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTESin ja paikallisen palkkausjärjestelmän mukainen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Katri Huhtala, p. 040 198 8956
palvelupäällikkö Oona Kokkonen, p. 044 791 4764
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimistopalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat