test

Sihteeri, Toimistopalvelut, Tuuli-tiimi, Lpr

Hakuaika päättyy  6.2.2023 23:59

Etsimme sihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vahvistamaan osaavaa Tuuli-tiimiämme!

Sihteerin tehtävä sijoittuu Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Tukipalveluihin, logistiikka- ja materiaaliyksikköön sekä Strategia- ja hallintopalveluihin Lappeenrantaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, johon sisältyy mm: logistiikka- ja materiaaliyksikössä laskujen tiliöinti, polttoainekorttien ja ajoneuvokaluston kustannuspaikkojen hallinta sekä leasing-yhtiön yhteyshenkilönä toimiminen, kokousjärjestelyt ja tiedottaminen yms. sihteerille kuuluvia tehtäviä. Pääset myös toimimaan Postin palveluiden (PrinterDriver yms.) sekä hyvinvointialueen autojen paikannusjärjestelmä (Mapon) pääkäyttäjinä. Strategia ja hallintopalveluiden tehtäviin sisältyy hyvinvointialueen lääketenttien ilmoittautumisten hallinta, ohjaus ja neuvonta sekä tenttien valvonta.

Tuot meille raikkaan tuulahduksen osaamisellasi, oma-aloitteisella työskentelyotteellasi, kehittämismyönteisyydellä ja innostavalla energisyydelläsi. Me tarjoamme sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä vahvan kollegiaalisen tuen.

Hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa mm. ammattiopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto, esim. merkonomi tai tradenomi, kokemus monipuolisista sihteeritehtävistä sekä hyvät Office 365 ohjelmiston käyttötaidot. Lisäksi eduksi katsotaan excelin edistynyt käyttö sekä Basware-ohjelmiston tuntemus.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTESin ja paikallisen palkkausjärjestelmän mukainen.

palveluesimies Katri Huhtala, p. 040 198 8956
palvelupäällikkö Oona Kokkonen, p. 044 791 4764
etunimi.sukunimi@ekhva.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Tutustu työnantajaan