Siistijöiden sijaisuuksia - Pälkäneen kunta

Siistijöiden sijaisuuksia - Pälkäneen kunta

Etsimme siistijöitä eripituisiin sijaisuuksiin Pälkäneen kunnan ruoka- ja siivouspalveluissa. Sijaisuuksia on tarjolla kunnan eri yksiköissä kuten kouluissa, päiväkodeissa, Kukkiakodon tehostetun palveluasumisen yksikössä ja muissa kunnan kiinteistöissä. Työ on arkipäiville sijoittuvaa päivätyötä.

Sijaisuuden aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen. Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Tarjoamme perehdytyksen tehtäviin ja asianmukaiset työvälineet. Työpaikan sijainnista ja etäisyyksistä johtuen ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Kouluissa ja päiväkodeissa työskenteleviltä vaaditaan yli kolmen kuukauden kestoisissa sijaisuuksissa lain 504/2002 mukainen rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Toivomme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä alan koulutusta (esimerkiksi laitoshuoltajan ammattitutkinto) ja työkokemusta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella Pälkäneen kunta, ruoka- ja siivouspalvelut, Keskustie 1, 36600 Pälkäne.

Lisätietoja

http://www.palkane.fi

Tutustu työnantajaan

Siivouspalvelut Tiina Järvi, p. 050 315 2826, tiina.jarvi@palkane.fi

Pälkäneen kunta
Osoite: Pälkäne

Pälkäne on vireä n. 6 500 asukkaan maaseutukunta valtatie 12 varrella, Tampereelta vain 35 kilometriä Lahteen päin. Pälkäneellä yhdistyvät elinvoimaiset kylät, turvallinen ja puhdas asuinympäristö, ihmisläheiset palvelut sekä monimuotoinen yrittäjyys. Pälkäneellä työskentelet avoimessa ja vuorovaikutuksellisessa työympäristössä. Pälkäneen kunta on savuton työnantaja.