siivooja - Arkea Oy

siivooja - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haemme sinua itsenäiseen työhön tottunutta osa-aikaista siivoojaa iltakohteisiin Turun alueelle vahvistamaan Arkean siivouspalvelua. Työtä tehdään säännöllisesti arki-iltaisin.

Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, ripeää työotetta sekä huolellisuutta. Aiempi kokemus siivouksesta sekä laitoshuoltajan ammattitutkintoa vastaava katsotaan eduksi.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea porukkaamme?

Hae tehtävää sähköisesti!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Maiju Sinisalo, maiju.sinisalo@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: Tykistökatu 4, 20540,

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan