siivooja - Arkea Oy

siivooja - Arkea Oy

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä, terveydenhuollon toimipisteissä sekä kulttuurikohteissa. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille yli 300 ammattilaisen voimin.

Haemme ammattitaitoista siivoojaa Säkylään. Työaika on 37,5 h / vko. Tehtävä sisältää ylläpito- ja perussiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Edellytämme hakijalta vähintään yhden vuoden työkokemusta alalta tai laitoshuoltajan ammattitutkintoa sekä hyvää organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Kokemus vaihtelevasta työympäristöstä sekä ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä kilpailukykyisen palkan ja AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaiset hyvät edut.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti tai ole yhteydessä Tarja Sillanpäähän, puh. 0406616818

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tarja Sillanpää, tarja.sillanpaa@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 27800,

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan