siivooja - Arkea Oy

siivooja - Arkea Oy

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä, terveydenhuollon toimipisteissä sekä kulttuurikohteissa. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille yli 300 ammattilaisen voimin.

Haemme ammattitaitoista siivoojaa Saloon. Työaika on 37,5 h / vko. Tehtävä sisältää ylläpito- ja perussiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa liikuntapaikan työympäristössä. Työ on pääsääntöisesti klo 7.00-15.00 tai 8.-16.00. Satunnaisesti viikonlopputöitä. Auto välttämätön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta vähintään yhden vuoden työkokemusta alalta tai laitoshuoltajan tai vastaavan ammattitutkintoa sekä hyvää organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Kokemus vaihtelevasta työympäristöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä kilpailukykyisen palkan ja AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaiset hyvät edut.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti tai ole yhteydessä Maiju Sinisaloon, puh. 050 523 3813

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Maiju Sinisalo, maiju.sinisalo@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: -, 24100,

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan