Siivooja - Arkea Oy

Siivooja - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haemme sinua vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan Arkean siivouspalvelua Paimion kohteisiimme. Työympäristömme on monipuolista ja vaihtelevaa ja päivittäinen työaika on 7,5 tuntia.
Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta alalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta.

Haluatko rokata ja rollata?

Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Lisätietoja antaa Tiina Haapanen tiina.haapanen@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., Paimio

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan