Siivooja - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungin teknisessä keskuksessa on haettavana SIIVOOJAN toimi.

Tehtäviin kuuluvat ylläpitosiivous- ja perussiivoustehtävät Oulaisten kaupungin eri kiinteistöissä, yhtenä kohteena on myös uimahalli. Hakijalta edellytetään ensisijaisesti laitoshuoltajan ammattitutkintoa, hygieniapassia sekä riittävää työkokemusta erilaisista siivousalan työtehtävistä.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, luotettavuutta, tiimityötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi hakijalle on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Hakijalta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset. Tehtävään valitun tulee ennen työsopimuksen tekemistä toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.
Paperimuotoiset hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Oulaisten kaupunki/tekninen johtaja, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen. Kuoreen merkintä, Laitoshuoltaja.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

siivouspäällikkö Hanne Stark-Vierimaa, puh. 044 4793 249, hanne.stark-vierimaa@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki, Tekninen keskus, Siivoustoimi
Osoite: Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Oulainen on n. 7500 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. www.oulainen.fi