Siivooja - Kaarea Oy

Tule meille töihin siivoojaksi.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja oma-aloitteista siivoojaa ylläpitosiivoukseen Auraan. Työ pitää sisällään kausiluontoisesti myös perussiivousta.

Omaat aikaisempaa kokemusta siivoojan tehtävistä sekä palvelet asiakasta hymyssä suin. Pidät vaihte-levista työpäivistä, olet tarkka, yhteistyökykyinen sekä arvostat oman työsi jälkeä. Alan ammattitutkinto katsontaan eduksi. Työympäristö on monipuolista ja vaihtelevaa. Työ on arkityötä; 37,5 tuntia viikossa.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suh-teita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Puhtaus tehdään siivousaineilla, -välineillä ja -koneilla. Mutta ennen kaikkea puhtaus syntyy ammattilai-sen tekemästä työstä. Meidän osaavat työntekijämme vastaavat siitä, että tiloissa on puhdasta, hygiee-nistä ja turvallista. Siivouksella varmistetaan turvallinen ympäristö huomioiden eri asiakasryhmien ja kiin-teistöjen tarpeet.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, sydämellä ja paremmin.

Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostitse palveluesimies Anita Jalonen; anita.jalonen@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Aura, 21380 Aura

Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!