Siivooja - Sotkamon kunta

Siivoojan tehtäviin kuuluvat koulun ylläpito- ja perussiivoukset.
Etsimällämme henkilöllä tulee olla laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus sekä riittävä työkokemus vastaavasta tehtävästä.
Toivomme tervetulleeksi joukkoon henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöön. Arvostamme yhteistyötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.
Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaikana on yleistyöaika. Sotkamon kunta on savuton työpaikka.
Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, paperiseen hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Tällöin hakemus liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen Sotkamon kunta/ puhtaanapitopalvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Hakuaika päättyy 29.5.2020 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Ateria- ja siivouspalvelujohtaja, p. 044 750 2241
Siivouspalveluesimies 044 7502048

Sotkamon kunta, Tekniset palvelut
Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.