Siivooja - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme siivooja?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Haemme sinua vahvistamaan Arkean siivouspalvelua Kankaanpään kohteeseemme. Työ on päivätyötä ylläpitosiivouksessa sekä perussiivouksen apuna ja päivittäinen työaika on 7,5 tuntia. Työympäristömme on monipuolista ja vaihtelevaa. Työsuhde on vakituinen.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta alalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Eduksi katsomme myös työturvallisuuskortin.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Esimies Tarja Sillapää 0406616818 tai sähköpostitse tarja.sillanpaa@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 38840 Niinisalo

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.