Siivooja - Kaarea Oy

Tule meille töihin siivoojaksi.

Haemme reipasta siivoojaa ylläpitosiivoukseen Auraan.

Olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut puhtauspalveluista. Aikaisempaa kokemusta emme vaadi vaan perehdytämme sinut työhön. Pidät vaihtelevista työpäivistä, olet tarkka, yhteistyökykyinen sekä arvostat oman työsi jälkeä. Työympäristö on monipuolista ja vaihtelevaa. Työ on keikkaluontoista.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Puhtaus syntyy ammattilaisen tekemästä työstä. Meidän osaavat työntekijämme vastaavat siitä, että tiloissa on puhdasta, hygieenistä ja turvallista. Siivouksella varmistetaan turvallinen ympäristö huomioiden eri asiakasryhmien ja kiinteistöjen tarpeet.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostitse palveluesimies Anita Jalonen; anita.jalonen@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Aura, 21380 Aura

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Lue minkälaista meillä on kaarea.fi/meille-toihin/referenssitarinoita

Kaarea Oy - Savuton työpaikka