Skip to main content
test

Oulaisten kaupungin teknisessä keskuksessa on haettavana SIIVOOJAN toimi.

HUOM. Hakuaikaa jatkettu, aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon hakemusten käsittelyvaiheessa.

Tehtäviin kuuluvat ylläpito- ja perussiivoustehtävät Oulaisten kaupungin eri kiinteistöissä.

Kelpoisuusehtona on puhtauspalvelualan perus- tai ammattitutkinto sekä työkokemusta alalta. Mikäli hakijalta puuttuu tutkinto, mutta hänellä on työkokemusta puhtausalalta, koulutus on mahdollista hankkia oppisopimuskoulutuksella. Tällöin hakijalta edellytetään jokin muu aiemmin hankittu ammattitutkinto.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, luotettavuutta, tiimityötaitoja ja kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi hakijalle on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Hakijalta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa.

Työaika 38,25 h /vko, palkkaus KVTES / 08SII070. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Hakijan tulee esittää haastattelussa opiskelu- ja työtodistukset. Tehtävään valitun tulee ennen työsopimuksen tekemistä toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Paperimuotoiset hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Oulaisten kaupunki / tekninen keskus, siivouspäällikkö Hanne Stark-Vierimaa, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen. Kuoreen merkintä, siivooja.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hanne Stark-Vierimaa, p. 044-4793 249, hanne.stark-vierimaa@oulainen.fi

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Tekninen keskus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat