Skip to main content
test
Siivooja - Kaarea Oy

Etsitkö osa-aikaista työtä opiskelun tai eläkepäivien oheen? Kaarea tarjoaa joustavasti työtä elämäntilanteesi mukaan.

Nyt etsimme iltasiivoojia sairaalan alueelle vastaamaan asiakaskohteidemme puhtaudesta, turvallisuudesta ja viihtyisyydestä.

Työ on iltapainotteista vuorotyötä ajoittuen seitsemänä päivänä viikossa klo 14-22 välille, vuorot ovat sovittavissa aikataulusi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

- Hallitset siivouksen ja hygienian tärkeät periaatteet ja käytännön työtehtävät - Pidät vaihtelevista työpäivistä, olet tarkka ja asiakaspalveluhenkinen - Sinulla on reipas työote, olet motivoitunut ja yhteistykykyinen - Eduksi katsotaan laitoshuoltajan ammattitutkinto ja/tai aikaisempi työkokemus terveydenhuollon kohteesta, mutta perehdytämme aina työntekijät tehtäviin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Monipuolisen työn, mukavat työkaverit ja kehittyvän työympäristön - Palkkauksen AvainTes palkkaryhmän SOJ mukaan ja mahdolliset kokemuslisät - Työehtosopimuksemme vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita - Liikunta- ja virike-edun sekä erilaisia muistamisia ja pikapalkintoja arjessa - Työyhteisön, jossa tehdään töitä arvojemme mukaisesti, yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Puhtaus vaikuttaa niin tilojen kuntoon kuin käyttömukavuuteen. Puhtaus syntyy aineista, välineistä ja koneista, mutta ennen kaikkea ammattilaisten tekemästä työstä - Kaarean kädenjälkeä näkyy mm. sairaaloissa, vanhuskeskuksissa ja kouluissa.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä! Kiinnostuitko?

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Sari Mäkitalo; sari.makitalo@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 900 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20700 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat