Siivooja - Nurmijärven kunta

Siivooja - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi- positiivinen ilmiö
Haemme Aleksia ruoka- ja siivouspalveluihin
SIIVOOJAA
Vakituiseen työsuhteeseen Haikalan koululle.
Aleksia on Nurmijärven kunnan liikelaitos, jonka perustehtävänä on tukea kunkin asiakasryhmän hyvinvointia ja päivittäisiä toimintoja tarjoamalla asiakaslähtöisiä palvelusopimuksiin perustuvia ruoka- ja siivouspalveluita.
Työskentelet kahden ammattilaisen tiimissä moniosaajana. Huolehditte yhdessä koulun siivous- ja ruokapalvelutehtävistä. Työ on kokopäivätyötä, päivittäinen työaika on klo 6.00-17:00 välillä.
Tehtävään toivotaan vähintään ylläpitosiivouksen osatutkintoa tai muuta vastaavaa siivousalan koulutusta ja riittävää kokemusta alalta.
Arvostamme hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa, aurinkoista ja hymyilevää palveluasennetta. Teet työtäsi suurella sydämellä ja haluat tarjota asiakkaalle hyvinvointia hyvällä ruoalla, mukavalla ruokailuhetkellä ja puhtaiden tilojen avulla. Olet hyvä oman työn organisoija ja tottunut työskentelemään itsenäisesti.
Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset luomaan ruokamuistoja lapsille, näet työtuloksen heti, saat hyvän perehdytyksen, sekä osaavan ja kannustavan tiimin tuen. Lisäksi saat käyttöösi Smartum liikunta- ja kulttuurisaldon.
Nyt on mahdollisuus liittyä mukaan Aleksian mahtavaan, iloiseen ja huumorintajuiseen väkeen kehittämään ruoka- ja siivouspalvelun toimintaa tulevaisuuteen.
Lisätietoja tehtävästä antaa alue-esimies Sisko Nyman, sisko.nyman@nurmijarvi.fi tai p. 040 317 4621 (arkisin klo 8-16).
Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.
Hakuaika päättyy 31.07.2019 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Olemme savuton työpaikka.

  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4346
  • 1.7.2019 - 31.7.2019 15:00
  • NurmijärviUusimaa

alue-esimies Sisko Nyman, sisko.nyman@nurmijarvi.fi tai p. 040 317 4621 (arkisin klo 8-16).

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.
Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.
Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.
Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.
Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan