Skip to main content
test
Siivooja-ruokapalvelutyöntekijä - Valkeakosken kaupunki

Haemme Valkeakosken ruoka- ja siivouspalveluun vakituiseen työsuhteeseen siivooja-ruokapalvelutyöntekijää.

Siivooja-ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat tilojen ylläpito- ja perussiivoustyöt sekä avustavat työtehtävät keittiöllä. Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai vastaava alan koulutus. Työkokemus alalta katsotaan eduksi. Arvostamme ammattiosaamisen lisäksi asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteellisuutta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaika 38,25 h/vko. Puolen tunnin päivittäinen lepoaika ei kuulu työaikaan.

Valituksi tulleen on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemuksen pyydämme jättämään 1.10.2023 klo 12:00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Voit myös toimittaa hakemuksen postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski. Kuoreen merkintä työhakemus, ruoka- ja siivouspalvelu, siivooja-ruokapalvelutyöntekijä. Kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistusjäljennökset on toimitettava viimeistään haastatteluvaiheessa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivoustyönjohtaja Anna-Kaisa Leppäaho, anna-kaisa.leppaaho@valkeakoski.fi, 040 3357764

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Tekninen keskus, Ruoka- ja siivouspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21 000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä lähes kaikki kaupungin palvelut maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Teollisuustie 12, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat