Siivooja/Tiiminvetäjä - Mustasaaren kunta

Siivooja/Tiiminvetäjä - Mustasaaren kunta

Siivouspalvelu hakee yhden(1) siivoojan/teaminvetäjän , vakituiseen kokoaikaiseen(100%) työsopimussuhteeseen Sepänkylä koulu alueeseen.
Kelpoisuusvaatimukset: Siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto tai laitoshuoltajan ammattitutkinto. Tehtävään edellytetään tyydyttävä ruotsin kielen ja suomen kielen suullista taitoa koska koulut ja päiväkodit ovat kaksikielisiä.
Työtehtäviisi kuuluu mm. siivouspäällikön oikeana kätenä toimiminen asiakaskohteemme siivouspalveluiden päivittäisorganisoinnissa. Olet tiiviisti mukana asiakasyhteistyössä, laatuarviotien teossa sekä henkilöstön perehdytyksessä. Osallistut myös suorittavaan työhön ja sinulla on oma alue päivittäisessä siivouksessa.
Tarvitset omaa autoa työssä.
Tarjoamme innostavan työympäristön, asianmukaiset työvälineet sekä monipuolisia tehtäviä.
Kouluissa ja päiväkodeissa työskenteleviltä vaaditaan lain mukainen rikostaustaote (504/2002)
Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan 6 kk: koeaika.

Siivouspäällikkö Teresa Lehtimäki-Mustajärvi puh.06 327 7111 tai 044 727 1528
Palveluohjaaja Birgitta Ahlskog puh.044 727 1254

Kiinteistötoimi
Osoite: Bölesundsvägen 11, 65610 Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen.
Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!

Tutustu työnantajaan