Siivooja (vakituinen) - Polvijärven kunta

Etsimme puhtaanapidon tiimiimme kolmea vakituista siivoojaa kunnan eri kohteisiin. Mahdollista sopia työtehtävä joko osa-aikaisilla työtunneilla tai kokoaikaisilla.

Aiempi siivoustyön kokemus ei ole välttämätön, mutta alan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi. Tehtäviin perehdytetään työn alkaessa.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja kykyä suoriutua työstä itsenäisesti. Oman auton käyttömahdollisuus plussaa.

Hakuaika on 22.3.-11.4.2021. Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Tarvittaessa hakemuksen voi myös toimittaa paperisena Polvijärven kunnan tekniseen toimeen osoitteeseen Välitie 2, 83700 Polvijärvi.

Tutustu työnantajaan

Siivouspalveluiden esimies Katja Tanskanen
040 1046 305 puhelut tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Polvijärven kunta
Osoite: Välitie 2, 83700 Polvijärvi

Polvijärvi on 4200 asukkaan kokoinen ja näköinen kunta Pohjois-Karjalassa. Meidät löytää kahden vesistön, Viinijärven ja Höytiäisen välistä, ja luonnonrauhaa, turvallisuutta ja elintilaa meillä on vaikka muille jakaa.

Meitä on täällä Polvijärvellä kuitenkin yllättävän paljon. Jos lasketaan yhteen vakituiset asukkaamme, kesäasukkaat ja Polvijärvellä töissä käyvät, on meitä kaikkiaan noin 5000 ihmistä. Olemme varmoja, että tämän 5000 ihmisen joukosta kumpuavat parhaat ideat, visiot ja käytännön kehittämistarpeet. Niiden avulla teemme Polvijärvestä sellaisen paikan olla ja elää, kuin se meille parhaiten sopii.

Kuinka tämän siis teemme? Siitä voi lukea lisää osoitteessa https://www.polvijarvi.fi/yhdessa

Polvijärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat