test
Siivooja, vakituinen työsuhde - Rautavaaran kunta

Meillä Rautavaaran kunnassa asioiden edistäminen tapahtuu joustavasti ja mutkattomasti yhteistyön voimin. Tahdotko sinäkin kehittää ja kehittyä, katsoa kauemmas sekä innostaa ja innostua? Tule osaksi työyhteisöämme ja ole luonnostaan paras!

Haemme

SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen kunnan elinvoimapalveluihin.

Siivoojana tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen ylläpito- ja perussiivoustehtävien suorittaminen kunnan eri kiinteistöissä. Toimit myös osa-aikaisten työntekijöiden vakituisena sijaisena. Työ on päivätyötä ja työtä tehdään tarpeen vaatiessa myös viikonloppuisin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta; laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutusta sekä riittävää työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Siivoojan tehtävissä sinulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Haun yhteydessä huomioimme myös hakijat, joilla ei ole edellytettävää koulutusta; mahdollisen valinnan yhteydessä hakijan tulee kuitenkin sitoutua tutkinnon suorittamiseen oppisopimuskoulutuksena.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti tehtävän vaativuuden arviointi huomioiden. Tehtäväkohtainen palkka on 1935,89 €/kk (+ mahdollinen työkokemuslisä).

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Haastattelut pidetään koronarajoitukset huomioiden paikan päällä tai etäyhteydellä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, jolloin haku päätetään. Valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan Kuntarekry-palvelun kautta 12.12.2021 mennessä. Hakemukseen liitetään mahdollisuuksien mukaan kelpoisuuden osoittavat todistukset.


________


Tiesithän, että Rautavaaran kunta tarjoaa henkilöstölleen muun muassa seuraavia etuja:
- lyhytaikaista majoitusta luontoisetuna
- mahdollisuuden vuokrata kalustettu vuokra-asunto ennalta sovitun ajanjakson ajaksi
- maksaa KVTES:n mukaisen hälytysrahan sijaan korotettua hälytysrahaa (pl. varallaoloaika)
- viikoittaisen työpaikkaliikunnan
- vuosittain jouluruokailun ja TYHY-toimintaa


________

Lisätietoja

https://www.rautavaara.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietoa tehtävästä ja sen sisällöstä: siivouspalvelupäällikkö Pia Lievonen, puh. 040 860 8170, pia.lievonen@rautavaara.fi
Yleistä tietoa työpaikasta: henkilöstösihteeri Nina Hilonen, puh. 044 452 5711, nina.hilonen@rautavaara.fi

Lisätietoja

Rautavaaran kunta, Elinvoimapalvelut, Siivouspalvelut

Meillä täällä Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä. Kaikki palvelut ovat lähekkäin kunnan ydintaajamassa eikä täällä ole ruuhkaa. Olemme pieni ja vireä noin 1560 asukkaan kunta Itä-Suomessa, Pohjois-Savon maakunnan koillisosassa, Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajalla. Naapurikuntiamme ovat Kuopio, Nurmes, Juuka, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Sotkamo. Kunnassamme työskentelee noin 150 työntekijää erilaisissa työ- ja virkatehtävissä ja etsimme aika ajoin uusia osaajia kehittyvään joukkoomme.


Osoite: Koulutie 1, 73900 Rautavaara

Sinulle suositellut työpaikat