Skip to main content
test
Siivoojan toimen sijaisuus - Kittilän kunta

Kittilän kunnan teknisellä toimella on haettavana siivoojan toimen sijaisuus ajalle 01.11.2022-30.06.2024. Pätevyysvaatimuksena on ensisijaisesti laitoshuoltajan- tai toimitilahuoltajan koulutus tai muu vastaava koulutus. Eduksi katsotaan useamman vuoden työkokemus siivousalalta sekä työkokemus palvelutalosiivouksesta. Hakijalta edellytetään tartuntalain 48$ mukaista rokotesuojaa.

Hakijalta vaaditaan pienten ja suurten yhdistelmäkoneiden käytön osaamista sekä käytettävien siivousmentelmien-, välineiden- ja puhdistusaineiden ammattimaista osaamista. Lisäksi edellytämme suomen kielen hallintaa niin suulisesti kuin kirjallisesti.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista asennetta ja toimintaa, joustavuutta sekä aseptisen työn tuntemusta.

Toimi on kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset liitteineen on toimitettava viimeistään 16.10.2022 klo 18.00 mennessä sähköisen hakulomakkeen kautta (CV on mahdollista liittää liitetiedostona).

Sähköinen hakulomake löytyy linkkinä Kittilän kunnan verkkopalvelusta www.kittila.fi tai suoraan Kuntarekry.fi-palvelusta.

Lisätietoja

http://www.kittila.fi
http//:www.kittila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Helena Tapio
0408012934
helena.tapio@kittila.fi

Lisätietoja

Kittilän kunta, Tekninen toimi

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.


Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Sinulle suositellut työpaikat