Skip to main content
test
Siivous- ja puhdistustyöntekijä - Porin kaupunki

Teknisen toimialan Infran rakentamisen toimintayksikkö vastaa kaupungin yleisten alueiden rakentamisesta, vesi- ja liikenneväylistä, viheralueista ja tekee maanmittausalaan liittyviä maastomittauksia sekä maaperätutkimuksia.

Infran rakentaminen hakee kesätöihin harjoittelijaa Infran rakentamisen toimiston ja kadunrakennustyömaiden sosiaalitilojen siivoustöihin. Työ on kokopäivätyötä, ja se kestää yhden kuukauden (heinäkuu).

Kelpoisuusvaatimus: koululainen tai opiskelija (16 vuotta täyttänyt). Ajokortti katsotaan eduksi.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä tehdään yhteenveto valintatilannetta varten. Aloita kohdasta "hae työpaikkaa" ja rekisteröidy sähköiseen hakemukseen, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ohjelmaan ja täyttämään hakemuksesi.

Mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 0885 ja 044 701 9989.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Infran rakentamisen esimies Tommi Välimaa, p. 044 701 1739, tommi.valimaa@pori.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Tekninen toimiala, Infrayksikkö, Infran rakentaminen

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä - villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat