Siivouspäällikkö - Oulaisten kaupunki

Siivouspäällikkö - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungin tekninen keskus hakee osaavaa esimiestä vaativiin siivoustyön tehtäviin. Vakinaisia laitoshuoltajia on 20 ja muutama sijainen. Kohteina on kouluja, päiväkoteja, perusturvan yksiköitä (terveyskeskus ja tehostettuja palvelutaloja), toimistoja ja liikuntapaikkoja kuten uimahalli. Siivouspäällikkö toimii siivoustoimen tulosalueen vastuullisena esimiehenä.

Siivouspäällikön viran kelpoisuusvaatimuksena on opistotasoinen siivousteknikon koulutus tai siivousteknikon erikoisammattitutkinto tai restonomi (AMK) tai vastaava tutkinto. Lisäksi edellytetään soveltuvuutta esimiestehtäviin ja alalla hankittua riittävää työkokemusta. Tehtäviin kuuluu henkilöstön esimiehenä toimiminen, siivoustyön mitoitus, ohjaus ja valvonta sekä toimintojen kehittäminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoistettujen toimintojen kilpailutus ja sopimusten valvonta.

Valittavalta henkilöltä odotamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja ja siivoustyön mitoitusohjelmistojen osaamista.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työajoihin on myös vaatimuksena. Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset.

Virkaan valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, tekninen keskus, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

tekninen johtaja Markku Ketonen, markku.ketonen@oulainen.fi, puh. 044 - 4793 250 tai siivouspäällikkö Sari Kivioja puh. 044-4793 249

Oulaisten kaupunki, Tekninen keskus
Osoite: Oulainen

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Tutustu työnantajaan