Siivouspalvelut (avoin hakemus) - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - posiitiivinen ilmiö

Liikelaitos Aleksian siivouspalveluihin voit ilmoittautua avoimella hakemuksella

SIIVOUSTYÖNTEKIJÄKSI

Jätettyäsi hakemuksen, otamme sinuun yhteyttä ja tarkennamme toiveitasi sekä sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.

Siivouspalvelut huolehtivat lähinnä koulujen, virastojen sekä toimistojen siivouksesta. Terveyskeskuksen siivous kuuluu myös osittain Aleksian siivouspalveluille. Palveluksessamme on 74 siivousalan ammattilaista.

Tarjoamme sijaisuuksia lyhyistä, päivän pituisista keikoista pidempiinkin ajanjaksoihin. Nimikkeet ovat siivooja, siivooja-valvoja, kouluhuoltaja ja sairaala-apulainen. Alan koulutus, tai kokemus laitossiivouksesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa vastaava siivoustyönjohtaja Simo Venola, p. 040 317 2067, tai simo.venola@nurmijarvi.fi sekä siivoustyönjohtaja Minna Palander, p. 040 317 4646, tai minna.palander@nurmijarvi.fi.

Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi!

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-1034
  • 7.1.2020 - 31.12.2021 23:59
  • NurmijärviUusimaa

vastaava siivoustyönjohtaja Simo Venola, p. 040 317 2067, tai simo.venola@nurmijarvi.fi sekä siivoustyönjohtaja Minna Palander, p. 040 317 4646, tai minna.palander@nurmijarvi.fi.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.