Skip to main content
test
Siivouspalvelutyöntekijän sijaisuudet - Tornion kaupunki

Siivouspalvelutyöntekijän sijaisuudet

Haemme laitoshuoltajia, toimitilahuoltajia tai siivoustyökokemusta omaavia henkilöitä Tornion kaupungin siivouspalveluihin määräaikaisiin, lyhytkestoisiin (1-3 päivää) sekä tilapäisiin työsuhteisiin (tarvittaessa töihin kutsuttava). Sijoituspaikkana Tornion kaupungin kiinteistöt.
Työ on päivätyötä. Kielivaatimus suomi.

Työpisteet vaihtelevat tarpeen mukaan ja edellytämme joustavuutta ja sopeutumista muuttuviin työtehtäviin. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja valmiutta lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Joihinkin toimipisteisiin edellytetään oman auton käyttöä.

Sähköinen hakemus täytetään Tornion kaupungin internetsivulla www.tornio.fi.
Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

siivoustyönjohtaja Sari Ailinpieti p. 0400 583460.

Lisätietoja

Tornion kaupunki, tilapalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat