Siivoustyönohjaaja - Kaarinan kaupunki

Siivoustyönohjaaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin Puhtaus- ja ravintopalvelut hakee osaavaan joukkoonsa siivoustyönohjaajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Siivoustyönohjaajana työtehtäviisi kuuluu laitoshuoltajien perehdytys- ja opastustehtäviä, näyttöjen vastaanottoja, koneiden ja laitteiden siirroista huolehtiminen, aineiden ja välineiden tilaukset, osallistuminen tarvittaessa käytännön työhön sekä esimiesten sijaistuksia. Työkohteenasi voi olla koulu, päiväkoti, vanhainkoti, terveyskeskus, toimistotilat, uimahalli tms.

Haemme henkilöä, joka on vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja joustava. Toivomme sinun olevan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti, työparina sekä ryhmän jäsenenä. Työtehtävissämme vaaditaan myös riittävää suomen kielen taitoa, atk:n perustaitoja sekä reipasta työotetta.

Pätevyysvaatimuksena on siivoustyönohjaajan ammattitutkinto ja eduksi katsotaan vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavasta työstä. Hygieniapassi, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus välttämätön. Koeaika on 6 kuukautta.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja ajanmukaiset työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi toimittaa osoitteeseen: Tekniset palvelut, palvelupäällikkö Heidi Paju, PL 12, 20781 Kaarina, "siivoustyönohjaaja". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö
Heidi Paju
p. 050 373 2529
heidi.paju@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Pauliina Välivaara
p. 050 314 6197
pauliina.valivaara@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Tekniset palvelut, Tila- ja ravintopalvelut, Siivouspalvelut
Osoite: Kaarinan kaupunki, Kaarina

aarina on yli 33 000 asukaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Olemme tutkitusti Suomen halutuin asuinpaikka ja luovin kunta. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Tutustu työnantajaan