Siivoustyönohjaaja - Orimattilan kaupunki

Siivoustyönohjaaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin ateria- ja puhtauspalveluissa on haettavana 24.6.2019 klo 15.00 mennessä

siivoustyönohjaajan työtehtävä.

Työ sisältää pääasiassa puhtauspalvelun esimiestehtävät, työn organisoinnin ja tarvikehankinnat. Työ sisältää myös siivoojan lyhytaikaisia sijaisuuksia. Koulutuksellisena vaatimuksena tehtävään on siivousteknikon tutkinto tai muu soveltuva koulutus, jonka lisäksi edellytetään työkokemusta siivouksen esimiehenä toimimisesta ja siivoustyön johtamisesta. Työssä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävässä edellytetään hyviä esimies- ja organisointitaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteista, huolellista ja reipasta työotetta. Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien on toimitettava rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.
Työaika 38,75 h/vko, tehtäväkohtainen peruspalkka on 2.484,55 €/kk. Työsuhteen alkaessa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Työn suunniteltu aloitusajankohta on 29.7.2019, aloitus kuitenkin sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.orimattila.fi

Ruokapalvelupäällikkö Elina Lempiäinen p. 040 837 8678.

Orimattilan kaupunki, Konsernihallinnon toimiala, ateria- ja puhtauspalvelut
Osoite: Erkontie 9, 16300 Orimattila

Orimattila on runsaan 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki reilun 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä. Olemme kehittyvä kaupunki metropolialueella. Meiltä on hyvät liikenneyhteydet eri puolille eteläistä Suomea, mutta myös kaupungin sisäinen sukkulointi on sujuvaa. Keskustaajamaan sijoittuneet palvelut tekevät arjen asioinnista vaivatonta.

Tutustu työnantajaan