test

Siivoustyönohjaaja

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:00

Siivoustyönohjaajan määräaikainen toimi Länsipohjan keskussairaalaan

SIIVOUSTYÖNOHJAAJA

Lapin hyvinvointialueella on haettavana ajalla 23.1.-3.2.2023 määräaikainen siivoustyönohjaajan toimi. Toimi on määräaikainen 31.12.2023 saakka.

Toimi sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset-, puhtaus- ja logistiikkapalvelut.

Siivoustyönohjaajana toimit Lapin hyvinvointialueen tekniset-, puhtaus- ja logistiikkapalvelujen vastuualueella, puhtaus- ja tekstiilipalvelujen vastuuyksikössä.

Työskentelet seuraavilla alueilla: hyvinvointialueen kohteet, jotka sijaitsevat Simon ja Keminmaan kunnissa sekä Kemin kaupungissa. Työpisteesi sijaitsee Länsipohjan keskussairaalassa ja työsi edellyttää liikkumista vastuualueesi sisällä.

Siivoustyönohjaajan tehtävä on monipuolinen ja vastuullinen. Vastaat alueesi laitoshuoltajien työnohjaamisesta, palvelujen laadunvalvonnasta sekä kustannustehokkaasta toiminnasta. Tehtäviisi kuuluu mm. opiskelijoiden ja uusien työntekijöiden perehdyttäminen ja ohjaaminen, näyttötutkintojen suunnitteleminen ja järjestäminen, laitoshuoltajan työn organisointi tarvittaessa sekä työohjeiden laatiminen.

Tunnet terveydenhuollon ympäristön. Toimit yhteistyössä tilojen käyttäjien sekä vastuuyksikkösi henkilöstön kanssa. Kykenet yhteistyöhön moniammatillisessa työyhteisössä.
Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto. Kokemus siivoustyön ohjaamisesta katsotaan eduksi. Ajokortti pakollinen (B-luokka).

Toimessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk). Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryssä. Linkki aukeaa uudelle välilehdelle.

Sähköisellä hakulomakkeella tulee ilmoittaa koulutus ja työkokemus, jonka hakija haluaa otettavaksi huomioon ansiovertailussa. Hakuaika päättyy 3.2.2023 klo 15.00.

Siivoustyönjohtaja Iiris Tenno, p: 0407467381, iiris.tenno@lapha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan