Sijainen, ateria- ja siivouspalvelu - Kangasalan kaupunki

Sijainen, ateria- ja siivouspalvelu - Kangasalan kaupunki

Haemme reippaita ja alasta kiinnostuneita henkilöitä sijaisiksi ateria- ja siivouspalveluihin. Alan tutkinto katsotaan eduksi mutta ei ole pakollinen. Tässä esimerkiksi opiskelijalle hyvä tilaisuus tehdä opintojen ohessa töitä.
Työskentelet yhdessä vakihenkilöstömme kanssa siivoamassa koulu- ja/tai päiväkotikohteita. Tehtäviisi kuuluu kohteiden ylläpitosiivoukset ja avustavia keittiötöitä.
Toivomme sinun olevan aurinkoinen ja hyvät yhteistyötaidot omaava. Sinun tulee pystyä kommunikoimaan työyhteisön ja asiakkaan kanssa suomen kielellä.
Tarjoamme sinulle mm. mukavat työkaverit, työvaatteet, hyvät työajat (ark. 7-18) sekä savuttoman työympäristön.

Palveluesimies Heli Nieminen 0444863998

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kunnantie 1, Kangasala

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja alasta kiinnostuneita ruoka- ja / tai siivouspalvelualan sijaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Tutustu työnantajaan