test

Tule meille töihin!

Tarjoamme eripituisia sijaisuuksia sekä suomen- että ruotsinkielisissä ryhmissä päiväkodissamme. Lapinjärven kunta tarjoaa vuoro- ja viikonloppuhoitoa päiväkoti Peikkolaaksossa.

Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta. Toivomme sinun olevan positiivinen, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen. Olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "hae työpaikkaa"-linkin kautta. Mikäli olet kiinnostunut työstä vain esimerkiksi vuoropäivähoidossa, merkitse se lisätietoihin.

Sovimme kanssasi haastattelun, kun olemme saaneet hakemuksesi. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla todisteena suoritetuista opinnoista ote opintorekisteristä . Hakija on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lapinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Kati Tähti kati.tahti(at)lapinjarvi.fi Puh. 044 742 7120

Lisätietoja

Lapinjärven kunta

Lapinjärvi on ihmislähtöinen ja idyllinen kunta, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä Loviisasta, Kouvolasta, Lahdesta ja Porvoosta.


Osoite: Lukkarinpolku 5 F, 07800 Lapinjärvi
Lapinjärven kunta - Savuton työpaikka Lapinjärven kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat