Sijais- ja jälkihuollon sosiaaliohjaaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen perusturvan lastensuojeluyksikkö hakee sijais- ja jälkihuollon sosiaaliohjaajaa viransijaisuuteen ajalle 17.8.2020-17.2.2021 tai aloitus sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista, että virka aukeaa haettavaksi.

Sijais- ja jälkihuollon sosiaaliohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina, hän vastaa yksin täysi-ikäisten jälkihuoltoasiakkaiden asioista ja työskentelee huostaanotettujen lasten ja heidän vanhempiensa kanssa kotiuttamisen yhteydessä.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Työhyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöille säännöllisen työnohjauksen. Tarjoamme mahdollisuuden etätyön tekemiselle, mikäli työntekijä sitä toivoo. Kirkkonummella on toimiva työterveyshuolto, sisältäen myös sairausvastaanoton.

Hakijalta edellytämme sosionomi (AMK) tutkintoa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2690,95 euroa/kk

Tehtävään valittavan on myös esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Haku päättyy 11.8.2020 klo 16.00.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 28.7-31.7.20 perhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Veronica Lundqvist puh: 040-7591149 ja 3.8.20 lukien lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Maria Isoaho puh: 040-7410892. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Sosiaalipalvelut, Lastensuojelu
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi