Sijaiseksi Kymsoten lastensuojelulaitoksiin? - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tule kesätöihin Kymsoten lastensuojelulaitokseen Kotkaan tai Haminaan.

Haemme touko-syyskuun ajalle kesätyöntekijöitä erimittaisiin sijaisuuksiin. Haussa huomioimme sairaanhoitajat, lähihoitajat, sosionomit sekä alan opiskelijat, joilla 2/3 osaa opinnoista suoritettuna

Nuorten vastaanottokoti Kotomäki
on 7-paikkainen kriisi-ja arviointiyksikkö 13-17-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista lastensuojelun laitoshoitoa kriisiytyneen elämäntilanteen selvittämisesi ja arvioimiseksi.

Lasten vastaanottokoti Taimela
tarjoaa lyhytaikaista tuki-ja arviointijaksoa alle 15-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Lastensiipi, 6-paikkainen vastaanottoyksikkö alle 15-vuotiaille lapsille. Perhesiipi, asunto yhdelle perheelle arviointiin/kuntoutukseen kerrallaan.

Nuortenyhteisö Otsola
tarjoaa pidempiaikaista lastensuojelun laitoshoitoa 13-17-vuotiaille lapsille. Pitkäaikaispaikat ovat pääasiallisesti neuropsykiatrisesti oireileville lapsille ja heidän kuntouttamiselleen. Tarjoamme erimittaisia asumisvalmennusjaksoja itsenäistyville lapsille. Otsolassa on yksi Intervallipaikka, joka on tarkoitettu tukiasunto- ja perhehoidon lasten kriisijaksolle 2-4 viikoksi.

Sahakosken Perhetukikeskus
sijaitsee Haminassa. Laitoksessa on kaksi osastoa, joissa molemmissa on tarvetta sijaistyövoimalle. Sahakosken perhetukikeskuksen toimintamuotoja ovat pitkäaikaisesti sijoitettujen lasten ja nuorten hoito ja kasvatus (Vehka-osasto) sekä lasten ja nuorten elämäntilanteen kartoitus, vanhemmuuden arviointi ja perhekuntoutus ja perhetyö (Kaisla-osasto). Kaislassa on neljä asiakaspaikkaa lapsille ja nuorille sekä kaksi perheasuntoa. Vehkassa asiakaspaikkoja on kuusi.

Kokemus lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa työskentelystä katsotaan eduksi samoin kokemus työskentelystä lastensuojelulaitoksessa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä tehdyn TVA:n mukaisesti. Asiakasturvallisuuden varmistamiseksi edellytämme tehtävissä tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa sekä rikosrekisteriotetta.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Meillä pääset tekemään monipuolisia, mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Tyo on kolmivuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuoron välillä. Kelpoisuutesi eri tehtäviin arvioimme esittämiesi opintotodistusten perusteella. Tervetuloa töihin.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Kotomäki:
Palveluesimies Maarit Kärkkäinen, maarit.karkkainen@kymsote.fi p. 040 7388297
Taimela:
PalveluesimiesTuula Häärä, tuula.haara@kymsote.fi p. 040 7388207
Otsola:
Palveluesimies Mia Kudel, mia.kudel@kymsote.fi, p. 040 7388243
Sahakoski:
Palveluesimies Ossi Ahonen, ossi.ahonen@kymsote.fi, p. 040 1856481

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Sinulle suositellut työpaikat