Skip to main content
test
Sijaiseksi lastensuojelulaitokseen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut


Haemme työntekijöitä ohjaajan tehtävään Kymsoten lastensuojelulaitoksiin eripituisiin sijaisuuksiin. Haussa huomioimme sosionomit, sairaanhoitajat, lähihoitajat sekä sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijat.

Nuorten vastaanottokoti Kotomäki Kotkassa on 7-paikkainen kriisi- ja arviointiyksikkö 13-17-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista lastensuojelun laitoshoitoa kriisiytyneen elämäntilanteen selvittämiseksi ja arvioimiseksi.

Nuortenyhteisö Otsola Kotkassa tuottaa pitkäaikaista lastensuojelun laitoshoitoa 13-17-vuotiaille lapsille. Otsola tuottaa eri pituisia asumisvalmennusjaksoja itsenäistyville lapsille. Otsolassa on lisäksi yksi intervallipaikka tukiasunto- ja perhehoidon lasten kriisijaksolle 2-4 viikoksi.

Sahakosken Perhetukikeskus sijaitsee Haminassa. Sahakosken Perhetukikeskuksen tuottamia palveluja ovat pitkäaikaisesti sijoitettujen lasten kasvatus ja hoito Vehka-osastolla sekä lasten elämäntilanteen kartoitus, vanhemmuuden arviointi ja perhekuntoutus sekä perhetyö Kaisla-osastolla. Kaislassa on neljä asiakaspaikkaa lapsille sekä kaksi perhekuntoutusasuntoa. Vehkassa asiakaspaikkoja on kuusi.

Kuusankosken Perhetukikeskuksen tuottamia palveluja ovat vanhemman kanssa sijoitettujen lasten ja heidän perheidensä tilanteen kartoitus ja arviointi sekä itsenäistyvien nuorten itsenäistymistaitojen kartoitus ja harjoittelu sekä tuen tarpeiden arviointi. Vastaanotto-osasto tuottaa lyhytaikaista sijaishuoltoa, jossa toiminta keskittyy lasten ja nuorten ja heidän perheidensä tilanteen kartoitukseen ja tuen tarpeen arviointiin. Perhetukikeskuksella toteutetaan myös valvottuja ja tuettuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja.

Kotikallion yksikkö Kouvolassa tuottaa pitkäaikaista laitospalvelua haastavissa elämäntilanteissa oleville lapsille ja nuorille. Asiakkaina on vahvaa ympärivuorokautista hoitoa tarvitsevia lapsia ja nuoria.

Kokemus lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa tehdystä työstä katsotaan eduksi, samoin kokemus työskentelystä lastensuojelulaitoksessa.
Työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakastilanteet haastavat työntekijää. Työ on kolmivuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuoroissa.
Tervetuloa töihin Kymsoten lastensuojelulaitoksiin.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotomäki; Palveluesimies Maarit Kärkkäinen, maarit.karkkainen@kymsote.fi 040 7388297
Otsola; Palveluesimies Mia Kudel, mia.kudel@kymsote.fi, 040 7388243
Sahakoski; vs. palveluesimies Marja Långvik,marja.langvik@kymsote.fi 040 1856481
Kotikallio, Palveluesimies Petri Laitakari, petri.laitakari@kymsote.fi, puh. 040040 4899154
Kuusankosken perhetukikeskus vs. palveluesimies Anna-Stiina Pirinen, anna-stiina.pirinen@kymsote.fi 040 489 9090

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat