Skip to main content
test
Sijaiseksi päiväkotiin tai eskariin Sipoossa - Sipoon kunta

Haluatko työskennellä päiväkodissa?
Sipoon varhaiskasvatuspalvelut etsii SIJAISIA eri pituisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin Sipoon kunnan suomen- ja ruotsinkielisiin päiväkoteihin ja esiopetusyksiköihin.

Sipoon varhaiskasvatuksessa kehittämistyö on joustavaa, pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä painottuu leikkiin ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Meidän vahvuuksiamme ovat luonnonläheisyys ja kaksikielisyys. Panostamme henkilökunnan ja johtajuuden osaamiseen ja hyvinvointiin sekä lasta arvostavaan työtapaan.

Sijaisuudet ovat pääasiassa lastenhoitajan ja päiväkotiavustajan keikkoja, joskus tarjolla saattaa olla myös varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuuksia. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat yhdestä päivästä useisiin viikkoihin. Sijaisena voit itse päättää missä päiväkodeissa tai esikouluissa olet käytettävissä ja käytettävyyskalenterin avulla voit määritellä minä päivinä voit tehdä sijaisuuksia.

Toivottavaa olisi, että tutustut Sipoon varhaiskasvatukseen etukäteen. Hyvää tietoa löydät joko kotisivuiltamme tai Facebook-sivuiltamme.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä alan koulutuksen, mutta meillä voit myös kerryttää alan kokemusta. Päivähoidon sijaisilta edellytämme voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Täytä hakemus keikkatyöhön oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekry.fi -sivuille, järjestelmä pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen.

Sijaisia valitaan tarpeen mukaan työhaastatteluun, jonka jälkeen sinun on mahdollista saada keikkatarjouksia tekstiviestillä tai Kuntarekryn keikkakalenterin kautta.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rekrytointisihteeri Päivi Rikkola 040 687 3049 paivi.rikkola(a)sipoo.fi

Lisätietoja

Sipoon kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat