test

Sijaishakemus, Etelä-Savon hyvinvointialue, Eloisa

Hakuaika päättyy  16.5.2024 15:00

Haemme sijaisia Etelä-Savon hyvinvointialueelle. Tervetuloa työskentelemään Eloisaan joukkoomme!

Meillä on terveyden- ja sairaanhoidon sekä sosiaalialan osaajille tarjolla erimittaisia sijaisuuksia erilaisissa toimintayksiköissä erikoissairaanhoidossa, perusterveydenhuollossa ja sosiaalipalveluissa. Sijaisuuksia on tarjolla monille eri ammattiryhmille sekä alan opiskelijoille. Haemme sijaisia myös avustaviin tehtäviin.

Mikkelin alueella erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja ikääntyneiden palveluiden alle 13 päivää kestävät sijaisuudet hoituvat Temporen kautta. 1.1.2024 alkaen Tempore on käytössä koko hyvinvointialueellamme.

Jätä hakemus ja liity Eloisaan joukkoomme! Kerrothan hakemuksella kiinnostuksen kohteesi, koulutustaustasi ja työkokemuksesi sekä oletko kiinnostunut lyhyistä vai pidemmistä sijaisuuksista.

Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tarvittaessa lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen sijaisuuden aloitusta.

Otamme sinuun yhteyttä rekrytointiyksiköstämme tai ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää työmahdollisuuksista!


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

Pieksämäki ja Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus: Malla Ylönen puh. 040 481 6003
Vammaisavopalvelut: Annamari Lausas puh. 040 481 6078
Savonlinna (sis. Punkaharju, Kerimäki ja Savonranta), Enonkoski ja Rantasalmi: Anne-Maarit Tuovinen puh. 044 417 3964
Mikkeli, Puumala, Kangasniemi, Juva, Pertunmaa, Mäntyharju: Titta Immonen puh. 040 359 7980
Sosiaalityöntekijät ja sosiaalialan asiantuntijat: Lotta Lähteenmäki puh. 040 615 5379
Sähköposti: etunimi.sukunimi@etelasavonha.fi tai rekrytointi@etelasavonha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Tutustu työnantajaan