Sijaishaku Ruokapalvelu/Siivous - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WINNOVASSA ON SUUNTA ETEENPÄIN!

Arvomme ovat YHTEISTYÖ, KEHITTÄMINEN, TURVALLISUUS, IHMISLÄHEISYYS JA PALVELU

WinNovassa on ajoittain tarvetta Ruokapalvelutyöntekijöiden tai Toimitilahuoltajien (siivous) keikkatyöntekijöille ja määräaikaisille sijaisille.

Keikkatyön/lyhyen sijaisuuden tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua laaja-alaisesti Länsirannikon koulutus Oy WinNovan eri toimipisteisiin Porissa, Ulvilassa ja Raumalla. Keikkatyön/sijaistekijän tarve voi tulla äkillisesti lyhyellä varoitusajalla tai kyseessä voi olla jo ennakolta tiedettävä pidempi sijaisuus.

Ruokapalvelutyöntekijänä (Pori, Rauma, Ulvila) sinulla on catering-alan perustutkinto tai muu vastaava alan koulutus, ruokapalvelualan vankka osaaminen, työkokemusta, sujuva suomen kielen taito ja voimassa oleva hygieniapassi. Tehtävässä osallistut opiskelijaravintolan päivittäiseen toimintaan sekä asiakaspalvelutehtäviin. Avustat salaattien ja lisukkeiden valmistamisessa, leipomisessa sekä puhtaanapidon ja astiahuollon tehtävissä.

Toimitilahuoltajana (Pori) sinulla on ajantasainen ammattiosaaminen hallussa ja olet kouluttautunut alalle (toimitilahuoltaja, laitoshuoltaja) tai sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet tärkeässä roolissa, sillä varmistat opiskelijoiden ja henkilökunnan työympäristöjen viihtyisyyden, terveellisyyden ja turvallisuuden.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on edellä mainittua osaamista, kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme AVAINTES työehtösopimusta.

Mikäli kiinnostuit, niin täytä sähköinen hakemus huolellisesti "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.

Ensimmäisellä kerralla järjestelmä vaatii rekisteröitymisen. Pääset päivittämään tietojasi myöhemmin kirjautumalla uudestaan järjestelmään. Käytämme sähköiseen hakemukseen kirjattuja tietoja etsiessämme sopivia hakijoita avoinna oleviin tehtäviin. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja.
Kartoitamme kaikki sijaisrekisteriin ilmoittautuneet henkilöt, joille voimme tarpeen tullen ilmoittaa avoimista sijaisuuksistamme.

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Sinikka Heino, ruokapalvelukoordinaattori p. 044 455 7397 (Ruokapalvelutyöntekijät)
Sara Ekqvist. palveluesimies p. 044 455 7525(Toimitilahuoltajat)

Ruokapalvelut, Oppimisympäristöt
Osoite: Tiedepuisto 3, 28600 Pori

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä. Toimipaikkamme ovat Pori, Rauma, Laitila ja Uusikaupunki.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.