Skip to main content
test
Sijaishallinnan esimies (kiertävä varahenkilöstö) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee sijaishallinnan esimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kiertävän varahenkilöstön yksikköön 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kiertävään varahenkilöstöön kuuluu akuuttien poissaolojen paikkaamiseen koulutettu hoitohenkilöstö sekä potilaskuljettajat. Yksikön henkilökunta tekee työvuoroja pääasiassa terveyspalvelujen sekä vanhus- ja vammaispalvelujen eri yksiköihin Mikkelissä ja sen ympäryskunnissa. Organisaatiossa kiertävä varahenkilöstöyksikkö kuuluu terveyspalvelujen vastuualueelle, yhteisten palvelujen palvelualueeseen. Esimiehen työpiste sijaitsee Mikkelin keskussairaalassa.

Sijaishallinnan esimiehen keskeisimmät työtehtävät ovat henkilöstön työvuorojen suunnittelu ja toteuma-ajot, uusien työntekijöiden palkkaaminen, henkilöstön osaamisen kehittäminen, yksikön taloushallinnolliset tehtävät ja varahenkilöstöohjelman pääkäyttäjyys. Työssäsi teet yhteistyötä myös varahenkilöitä tilaavien yksiköiden esimiesten kanssa.

Toivomme sinulta asennetta auttaa työntekijöitä onnistumaan, halua edistää eri yksiköissä liikkuvan varahenkilöstön kohtaamista ja positiivista otetta työntekijöiden osaamisen kehittämiseen. Tehtävässä toimivalla henkilöllä tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä organisointitaidot. Osittainen etätyön tekeminen on mahdollista Essoten etätyökäytäntöjen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto ja lisäksi riittävä työnjohdollinen ja hallinnollinen lisäkoulutus sekä riittävä kokemus esimiestehtävistä. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus etänä toimivan tiimin johtamisesta ja työvuorosuunnittelusta.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa., Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelualuejohtaja Jussi Aarnio, puh. 044 351 6482, Jussi.Aarnio@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat