Skip to main content
test

Palvelutalo Onnela Pernajassa, Loviisassa on remontoitu ja lisärakennus valmistunut, joten tarvitaan lisää hoitajia, jotka haluavat työskennellä ikäihmisten kanssa ja antaa heille mielekkään arjen. Olisi toivottavaa että pystyt käymään arjen keskusteluja sekä suomeksi että ruotsiksi. Työ tehdään kolmessa vuorossa, mutta mahdollisuus yksilöllisiin toivomuksiin löytyy. Ilmapiiri työpaikalla on positiivinen ja avoin, ja siitä syystä on helppoa tulla työryhmään.

Ota yhteyttä myös jos olet kiinnostunut pidemmistä sijaisuuksista, yksittäisistä vuoroista silloin tällöin tai olet kiinnostunut kouluttautumaan lähihoitajaksi tai hoiva-avustajaksi oppisopimuksella!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkka määräytyy mahdollisen kokemuksen tai hoitoalan koulutuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron enemmän!

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

toiminnanohjaaja Camilla Strandberg, puh 040 637 3640, camilla.strandberg@loviisa.fi

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Veckasinmäki 7, Pernaja, 07930 Pernaja
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat