Sijaisia ruoka-ja siivouspalveluihin - Ylitornion kunta

Ylitornion kunnan tukipalveluissa on toistuvasti tarjolla eripituisia sijaisuuksia.

Ateriapalveluja tuotamme päiväkoteihin, kouluihin, hoito- ja hoivalaitoksiin sekä kotipalveluun. Siivouskohteitamme ovat mm. Palvelutalo, terveyskeskuksen vuodeosasto ja päiväkodit.

Sijaisille on tarjolla töitä seuraavissa työtehtävissä:
ravitsemistyöntekijä
suurtalouskokki
laitoshuoltaja
yhdistelmätyöntekijä (ateriapalvelu ja siivous päiväkodeissa)

Ruokapalveluun haemme ensisijaisesti henkilöä, joka hallitsee kokonaisvaltaisesti suurkeittiön työtehtävät. Koulutus ja aikaisempi kokemus auttavat tehtävän hoidossa. Toivomme, että sinulla on hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus.

Siivoustyön sujumiseksi tarvitaan puhdistusalan tutkinto ja/tai alan kokemusta.

Yhdistelmätyöntekijä on moniosaaja ja hän hallitsee siivoustyön lisäksi myös palvelukeittiön ateriapalvelutehtävät. Toivomme, että sinulla on hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus.

Lisäksi kaikki työtehtävät edellyttävät reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Marjaana Liikala p. 0400 220 329

Ylitornion kunta, Tekninen osasto
Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 3900 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä ympäristöystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanmahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan, niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.