Skip to main content
test

Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia Pyhäjärven kaupungin varhaiskasvatuksessa lasten maailmaan sydämellä heittäytyvälle lastenhoidon osaajalle. Haemme varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan ja avustajien tehtäviin sijaisia Pyhäjärven päiväkoteihin sekä ryhmäperhepäivähoitoon.

Sijaisena tuuraat varhaiskasvatuksen vakituista henkilökuntaa mm. sairausloma- ja vuosilomatilanteissa. Sijaisen tarve voi olla etukäteen tiedossa tai esimerkiksi äkillinen samana päivänä tuleva sijaisuus.

Varhaiskasvatuksen henkilöstön kelpoisuus määräytyy varhaiskasvatuslain mukaisesti. Sijaisuuksissa huomioimme myös alan opiskelijat ja muut hakijat ilman alan tutkintoa. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää.

Sijaisuuksia täytettäessä olemme yhteydessä viestitse sijaisiimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja jos kiinnostuit vastaanottamaan sijaisuuksia Pyhäjärven varhaiskasvatukseen.

Lisätietoja

http://www.pyhajarvi.fi
https://youtu.be/96NxTblwN5Q

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Katja Malila p. 044 445 7966, s-posti: katja.malila@pyhajarvi.fi

Lisätietoja

Pyhäjärven kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Pyhäjärven kaupungin palveluksessa työskentelee noin 160 vakinaista ja noin 60 määräaikaista henkilöä eri tehtävissä. Henkilöstöstrategiamme visio on "Työniloa, innostusta ja hyvinvointia - yhdessä tehden". Panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen, työhyvinvoinnin tukemiseen ja johtamisen kehittämiseen. Pyhäjärven kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Ollintie 26, 86800 Pyhäsalmi
Pyhäjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat