Sijaisia varhaiskasvatukseen - Seinäjoen kaupunki

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut.
Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Otamme Varhaiskasvatuksen rekrystä työnhakijaan yhteyttä mahdollisen sijaisstarttihaastattelun sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ-ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.
Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta.
Haastattelun jälkeen sinut kirjataan sijaisrekryn saatavuuteen . Sijaisuuksia täytettäessä voit saada tiedon soittamalla tai tekstiviestinä rekrystä.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Nettisivultamme löydät päiväkotimme yhteystiedot
www.seinajoki.fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/paivakodit/
Jos sinulla on kysyttävää sijaisrekrytoinnista, voit ottaa yhteyttä
varhaiskasvatuksen toimistotyöntekijään
Eija Källi-Niemi p. 044-5502434
eija.kalli-niemi@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus
Osoite: Seinäjoki

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 5000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Olemme savuton työpaikka. Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo yli 60 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 39 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Seinäjoki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voi viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Tahtomalla saa ja tekemällä pärjää.