Skip to main content
test
Sijaisrekrytointi ruokapalvelun tehtäviin - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WINNOVASTA SUUNTA ETEENPÄIN!

Arvomme ovat yhteistyö, kehittäminen, turvallisuus, ihmisläheisyys ja palvelu.

Keikkatyö/sijaisuuksien tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua laaja-alaisesti Länsirannikon koulutus Oy WinNovan eri toimipisteisiin Porissa, Ulvilassa ja Raumalla.

Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä sijaisuuksiin. Sijaisuuksien kestot ovat yhdestä päivästä useisiin kuukausiin ja tehtävät sijoittuvat ruokapalveluiden asiakaspalveluun, ruuanvalmistukseen sekä muihin keittiötehtäviin suurtaloudessa. Työ on päivätyötä ja sijoittuu arkipäiviin (ma-pe). Tarjolla on sekä osapäivä että kokoaikatyötä.

Ruokapalvelutyöntekijänä sinulla on catering-alan perustutkinto tai muu vastaava alan koulutus. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa hygieniapassia. Eduksi katsotaan kokemus suurkeittiötyöskentelystä. Toivomme hakijoilta yhteistyö- ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tehtävässä osallistut opiskelijaravintolan päivittäiseen toimintaan sekä asiakaspalvelutehtäviin. Avustat salaattien ja lisukkeiden valmistamisessa, leipomisessa sekä puhtaanapidon ja asianhuollon tehtävissä.

Katso lisätietoja Winnovasta osoitteesta www.winnova.fi.

Täyttämällä sähköisen hakemuksen "Hae työpaikkaa" -linkin kautta, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi ruokapalveluiden sijaisuuksia kohtaan. Tätä kautta saatuja hakemuksia hyödynnetään etsittäessä sopivia henkilöitä sijaisuuksiin. Kun täytät hakemusta, ensimmäisellä kerralla järjestelmä vaatii rekisteröitymisen. Pääset päivittämään tietojasi myöhemmin kirjautumalla uudestaan järjestelmään. Käytämme sähköiseen hakemukseen kirjattuja tietoja etsiessämme sopivia hakijoita avoinna oleviin tehtäviin. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja.

Haastatteluun kutsuttaessa ota mukaasi alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi sekä muut tarvittavat todistukset.

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisrekrytoinnista antaa ruokapalvelupäällikkö Sinikka Heino, sinikka.heino@winnova.fi tai puh. 044 455 7397.

Lisätietoja

Ruokapalvelut

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.

Sinulle suositellut työpaikat